اصلاحات

اصلاحات

سامانه
فرق سکه های مهدی و محمود
[94/6/10] نظر() / برچسب ها: /نویسنده: علی صیاد

خط و مشی آقای محسنی اژه ای، وزیر اسبق دولت احمدی نژاد مطلبی نیست که بر کسی پوشیده باشد. ذوق زدگی ایشان از رسانه ای کردن خبر بازرسی بندی که مهدی هاشمی در آن مشغول سپری کردن دوران محکومیتش است هم از ایشان و طیفشان عجیب نیست. ادامه مطلب...

اَلفَضْلُ ما? شَهِدَتْ بهِ اَلاَعداءُ
[94/5/1] نظر() / برچسب ها: محمد جواد ظریف، محمد علی آهنگران /نویسنده: علیرضا عباسی

یادداشت فیس بوکی حجة الاسلام محمد علی آهنگران فرزند حاج صادق آهنگران : سالها پیش روزی که شنیدم هنری کیسینجر سیاستمدار شهیر و کارکشته آمریکایی خطاب به دکتر محمدجواد ظریف در ابتدای یک کتاب نوشته است : تقدیم به دشمن قابل احترامم، به یاد جمله ای مشهور در ادبیات عرب افتادم که می گوید اَلفَضْلُ ما? شَهِدَتْ بهِ اَلاَعداءُ یعنی کمال و گرانمایگی آن است که دشمنان بدان گواهی دهند. ادامه مطلب...

معضلی به نام محبوبیت خاتمی
[94/5/1] نظر() / برچسب ها: /نویسنده: علیرضا عباسی

صادق زیباکلام? در سرمقاله امروز (چهارشنبه) روزنامه «آفتاب یزد» با عنوان «معضلی به نام محبوبیت خاتمی»، با درج این مطلب، درخواست 9 نماینده مجلس مبنی بر اعمال انواع ممنوعیت برای سیدمحمد خاتمی را مورد نقد و تحلیل قرار داده است. ادامه مطلب...

نامه رهبر اصلاحات بمناسبت موفقیت تیم مذاکره
[94/4/27] نظر() / برچسب ها: سید محمد خاتمی /نویسنده: علیرضا عباسی

سید محمد خاتمی،رییس جمهور پیشین کشور در پیامی کوتاه موفقیت تیم مذاکره کننده را به مردم تبریک گفت.

در این پیام آمده است؛تلاش ارجمند دولت و هیات مذاکره کننده در مورد پرونده هسته ای به یاری خداوند به نتیجه ای مطلوب رسید و اولین گام درجهت تامین منافع ملی و نیز سیر به سوی کاهش تنش و انشا الله حل نهایی مساله ،محکم برداشته شد .ملت بزرگوار ایران این موفقیت را قدر می داند وبدون تردید پشتیبان دولت و وزیرمحترم امور خارجه و گروه مذاکره کننده خواهد بود .شادی مردم نشانه رضایت آنان است.

 

سید محمد خاتمی


سید محمد خاتمی  


توافق هسته ای و لزوم هوشیاری در برابر دلواپسان
[94/4/24] نظر() / برچسب ها: /نویسنده: علی صیاد

بسم الله الرحمن الرحیم

به لطف خدا بعد از قدم اولی که در مذاکرات هسته ای و در لوزان برداشته شده بود دیروز هم اتفاقات خوبی افتاد. امیدوارم این قدم ها نهایتا به حرکت رو به جلوی کشور و حتی جهان منجر شود. البته هنوز ابتدای راه هستیم و مشخص نیست در اجرا چه پیش آید و آیا کشورهای غربی بر تعهداتشان پایبند بمانند یا خیر؛ باید صبر کرد و دید.

می توان گفت ثمره اصلی این مذاکرات فراتر از بحث هسته ای ایران است. این مذاکرات، فتح بابی در روابط بین الملل است که امیدوار باشیم در آینده ای نه چندان دور، مشکلات بدون جنگ و خونریزی هم قابل حل باشند.


ادامه مطلب...

تکان های آخر!!!
[94/4/24] نظر() / برچسب ها: /نویسنده: علی صیاد

 

رهبر معظم انقلاب با اشاره به سخنان رئیس جمهور در ابتدای این دیدار درباره نتایج مذاکرات هسته ای، از زحمات و مجاهدات صادقانه و مجدانه تیم هسته ای قدردانی و تشکر کردند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940423001564



حضرت آقای مفسر اعظم همه چیزدان:

تفسیر اوباما از سند وین- «جمع‌بندی» و یا «توافق» - در برخی از محورهای اساسی و بنیادین با تفسیری که رئیس‌جمهور محترم کشورمان از همین سند در نطق تلویزیونی دیروز خود ارائه کرد، نه فقط متفاوت بلکه متناقض است...............................................!

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940423001597

همین کافیه:

موتوا بغیظکم

 


امیر بیان در کلام سید محمد خاتمی فرزند فاضل امام خمینی (ره)
[94/4/17] نظر() / برچسب ها: سید محمد خاتمی /نویسنده: علیرضا عباسی

امام علی ع در کلام سید محمد خاتمی
.

1 - علی مافوق انسان نیست چرا که برتر از انسان فقط خدا است. و اینکه ما بگوییم علی مافوق انسان است، مدح گفتن علی نیست. بلکه علی انسانی برتر است و الگویی است برای همه کسانی که از جنس خود او هستند. علی انسان برتر است در حکمت معنوی ما مسلمان‌ها و آنچه که در دنیای اسلام تحقق پیدا کرد و هرگز به خاطر ظاهرپرستی و ظاهرفریبی نهراسیده است.


2- همه آدمیان کرامت و استعداد برتر بودن را دارند و اینکه بعضی انسان‌ها برتر از دیگران هستند به خاطر استفاده از این استعداد خدادادی است و می‌توانند به مرحله بالای انسانیت برسند.

3- علی الگو و اسوه عدالت و تقوا است چرا که دست پرورده نبی اکرم است و حتی به تعبیر یک دانشمند بزرگ غیرمسلمان که می‌گفت من به پیامبر احترام می‌گذارم چرا که علی گفته است و خود علی افتخار می‌کرد که غلام پیشگاه نبی اکرم باشد. بنابراین علی در عدالت، تقوا و انصاف اسوه بود.
4- یکی از امتیازات بزرگ او این بود که توانست برای مدت کوتاهی حکومت ظاهری را به دست گیرد و در روز غدیر او از طرف خداوند و پیامبر به عنوان انسان شایسته‌ای شناخته شد که لیاقت حکومت بر انسان‌ها را دارد اما به هر دلیل حکومت او به تعویق افتاد و علی(ع) با همه شایستگی که از طرف خداوند به او داده شده بود، این حکومت را به دست نگرفت.
5- در 1400 سال پیش امیرمومنان تنها به خاطر رضایت مردم از حکومت کنار کشید و اگر نبودند و او را نمی‌خواستند حکومت را به دست نمی‌گرفت.
6- مسئله عدالت علی(ع) فقط اقتصادی نیست بلکه یک عدالت جامع است. عدالت او آزادی انسان و حرمت و تقوا بود. او حتی برای انسان‌هایی که مسلمان نبودند و مخالف او بودند نیز حرمت و آزادی قائل بود.
7- همیشه سیاست ضد اخلاق بوده است و نه تنها اخلاق توسط حکومت‌های دیکتاتور و مستبد پایمال شده بلکه در جوامعی که حکومت دموکراتیک هم داشته‌اند اخلاق قربانی سیاست شده است.
8-زمانی که او به خلافت رسید گروهی به او گفتند حکومت‌هایی که در دوره‌های قبلی بوده‌اند و انحراف داشته‌اند برکنار کند ولی علی (ع) گفت من هرگز با ناروایی و ستم با آنها برخورد نمی‌کنم و از من به دور است که برای تن دادن به قدرت و رسیدن به حکومت دیگران را از سر کار براندازم به همین دلیل به او گفتند تو سیاست‌مدار نیستی و صداقت تو سبب می‌شود که به قدرت‌ات ضربه بخورد و علی(ع)پاسخ داد که تقوا بزرگترین پایه اخلاق است و اگر تقوا نبود و خود را مکلف به اجرای آن نمی‌دانستم بزرگترین سیاستمدار عالم بودم؟ علی (ْع)زرنگی کردن را جزو سیاست نمی‌دانست حتی در جنگ‌هایی که به دشمنان او بدگویی می‌کردند علی(ْع) می فرمود دشنام ندهید و با تهمت و افترا کسی را تخریب نکنید و هرگز نمی‌پسندید که به نام انقلاب و اسلام و علی به دیگران بدگویی شود.
9- در حکومت حضرت علی (ْع)همه مشمول عدالت او بودند چه انسان‌هایی که در همان جامعه می‌زیستند و چه آنهایی که مسلمان نبودند و در شهرهای اطراف بودند. وی معتقد بود هیچ انسانی به خصوص اگر سوابق درخشانی دارد، نباید مورد ستم قرار گیرد.
سید محمد خاتمی


خط باطل
[94/4/4] نظر() / برچسب ها: /نویسنده: علی صیاد

 

 

 

مهدی کوچک زاده

رفتار تیم مذاکره کننده و مواضع رئیس جمهور در موضوع هسته ای را منطبق بر خواست و منویات و رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب که همیشه موجب عزت و عظمت ملت ایران بوده است، ارزیابی نمی کنیم.

مقام معظم رهبری

انتقادکردن آسان‌تر از عمل‌کردن است. عیبهاى طرف مقابل را در آن عرصه‌اى که قرار دارد، ما راحت مى‌بینیم، درحالى‌که خطرات او، دشوارى‌هاى او، نگرانى‌هاى او، مشکلات او را انسان نمى‌بیند. مثل این است که شما کنار یک استخرى ایستاده‌اید، دارید تماشا میکنید؛ یک‌نفر هم رفته است روى ارتفاع، از ده‌مترى میخواهد شیرجه بزند. خب، شیرجه میزند، شما که اینجا کنار استخر ایستاده‌اید، میگویید هان! این پایش خم شد، زانویش خم شد؛ این یک اشکال. بله، این اشکال است امّا شما زحمت بکشید از این دایو بروید بالا، سرِ آن ده‌مترى به آب یک نگاهى بکنید، آن‌وقت قضاوت بکنید!

 

آیت الله مصباح یزدی

عزت مردم را می فروشید، خون‌های هزاران شهید را که در طول این سه دهه ریخته شده به باد می دهید تا این که چند روزی چند دلاری که از پول‌های خودتان است را به شما بازگردانند؛ زهی خیال باطل!

مقام معظم رهبری

اینها مردمانى هستند متدیّن و امین؛ اینها امینند؛ قصدشان این است که کار کشور را پیش ببرند، گره را باز کنند و دارند تلاش میکنند براى این کار. انصافاً غیرت ملّى هم دارند، شجاعت هم دارند، در مقابل یک تعداد کثیرى از کسانى قرار میگیرند... و انصافاً در مقابل آنها با شجاعت کامل، با دقّت کامل مواضع خودشان را بیان میکنند، دنبال میکنند و تعقیب میکنند.

 

سیدمحمود نبویان

اصل موافقت با مذاکرات این است که عده‌ای با این تفکر سر کار آمده‌اند. قدرت هم در دستشان است و باید به اینها مجال داد تا معلوم شود درست می‌گویند یا نه.

مقام معظم رهبری

متقاضىِ این مذاکرات آمریکایى‌ها بودند. مربوط به زمان دولت دهم هم هست. قبل از آمدن این دولت این مذاکرات شروع شد. آنها درخواست کردند، واسطه‌اى قرار دادند...

ما دنبال توافقیم. اگر کسى بگوید که در مسئولین جمهورى اسلامى کسى هست که توافق را نمیخواهد، خلاف گفته؛ این را همه بدانند. مسئولین جمهورى اسلامى - بنده، دولت، مجلس، قوّه‌ى قضائیّه، دستگاه‌هاى گوناگون امنیّتى، نظامى، غیره - همه در این جهت متّفقیم و موافقیم که توافق باید انجام بگیرد.


 

سیدمحمود نبویان

نمی‌دانیم که چه فرد یا افرادی به ظریف در مذاکرات ‌مشورت می‌دهند که این طور بیانیه‌ای را در لوزان امضاء می‌کند که در شان ملت ایران نیست و برخلاف منافع و امنیت ملی کشورمان رقم خورده است.

مقام معظم رهبری

ما از اوّل، منطقى وارد شدیم، منطقى حرف زدیم، زیاده‌خواهى نکردیم؛ ما گفتیم طرف، یک تحریم ظالمانه‌اى را تحمیل کرده است، ما میخواهیم این تحریم برداشته بشود؛ خیلى خب، این یک بده‌بستان است، حرفى نداریم که در این زمینه یک چیزى بدهیم، یک چیزى بستانیم تا تحریمها برداشته بشود...

دوستان مذاکره‌کننده در جریان نظرات ما هستند؛ جزئیّات را با آنها در میان گذاشته‌ایم؛ [البتّه ]جزئیّات مورد نظر و آن چیزهایى که بنده وارد میشوم

 


حمید رسایی

هیچ کس مثل ظریف در مقابل کشورهای اجنبی کوتاه نیامده است!

مقام معظم رهبری

بنده هیئت مذاکره‌کننده را - همین دوستانى که این مدّت این زحمات را بر دوش گرفته‌اند - هم امین میدانم، هم غیور میدانم، هم شجاع میدانم، هم متدیّن میدانم؛ این را همه بدانند.

 

سیدمحمود نبویان

تیم مذاکره کننده فعلی کشورمان تجربه تلخ مذاکرات را در کارنامه خود دارند. این افراد در سال‌های قبل عزت ملت ایران را به غرب واگذار کرده و در توافق بروکسل ضربه سنگینی را به کشور وارد کردند و مجدد در این روزها در تلاشند که بار دیگر از غرب ضربه بخورند. 

مقام معظم رهبری

ـ کارى که در کشور در این زمینه - چه در چالش بین المللىِ مربوط به کار هسته یى، چه در خود کار هسته یى - دارد انجام مى گیرد، کارى است که با حکمت و مشورت دارد انجام مى گیرد؛ این را ملت ایران بدانند. گاهى اظهار نگرانى مى شود که نبادا کارِ غیرمدبرانه یى انجام بگیرد؛ نبادا تصمیمات فردى گرفته بشود؛ نه، قضیه این جور نیست. خوشبختانه مسؤولان کشور در این مسأله هم رأى و هم فکرند؛ کار با مشورت، با تدبیر - از اول و در این دو سال و اندى هم همین جور بوده است - و با فکر جمعى انجام گرفته است و پیشرفت کرده ایم. (1384)

 


پیامی آورده اند
[94/3/27] نظر() / برچسب ها: /نویسنده: علی صیاد


آمدند، زمانی که نیازمندشان بودیم. زمانی که عطر یادشان از کوچه و خیابان های  شهرهایمان کم تر به مشام می رسد

و پیامی آورده بودند

شاید همان پیام پیر مرادشان بود، آن زمان که دلواپس این روزهای انقلاب شده بود و می گفت:

«...آنهایی که در این چند سالِ مبارزه و جنگ به هر دلیلی از ادای این تکلیف بزرگ طفره رفتند و خودشان و جان و مال و فرزندانشان و دیگران را از آتش حادثه دور کرده‌اند مطمئن باشند که از معامله با خدا طفره رفته‌اند، و خسارت و زیان و ضرر بزرگی کرده‌اند که حسرت آن را در روز واپسین و در محاسبه حق خواهند کشید. که من مجدداً به همه مردم و مسئولین عرض می‌کنم که حساب اینگونه افراد را از حساب مجاهدان در راه خدا جدا سازند؛ و نگذارند این مدعیان بی‌هنر امروز و قاعدین کوته نظر دیروز به صحنه‌ها برگردند. من در میان شما باشم و یا نباشم به همه شما وصیت و سفارش می‌کنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد...»

شاید می خواستند بگویند چه شده است ساکتان عصر انقلاب و جنگ که به دور از معرکه در آسایش خیالی خود غوطه ور بودند امروز در جمع سینه زنان عَلَم ولایت میانداری می کنند... که چرا حساب مجاهدان راه خدا را از قاعدین کوته نظر جدا نکردید و نااهلان و نامحرمان را در انقلاب محرم دانستید

این روزها کم کم دارد باورم می شود تنهایی رهبر را

که برخی مدعیان ولایتش می خواهندش فقط برای موثق کردن اظهار نظرهای بی سر و تر خود

تا از جانبش حرف بزنند

از جلسات محرمانه اش بگویند

تکه تکه حرف هایش را به خوشایند خود کنار هم بگذارند

تا سهم بیش تری به دست آورند؛ همان ها که نان امروزشان را در نمایش ولایتمداری می بینند

همانها که در رسوایی شان همین بس که جنازه شهدا را هم دست آویز منافع حزبی شان می کنند 


چرا عده ای را افراطی می خوانیم؟
[94/2/15] نظر() / برچسب ها: /نویسنده: علی صیاد

 

افراط یعنی تندروی و به بیان ساده، کاسه داغ تر از آش بودن است. افراطی نامیدن عده ای که ملزم به رعایت احکام و دستورات دینی باشند به هیچ وجه صحیح نیست و می توان گفت همانکس که این اتهام را می زند خودش افراطی است! ولی آیا افراطی نامیدن جریانی که این روزها ادعای دلواپس شدن برای انقلاب را دارند از باب پایداری ظاهری روی دستورات مذهبی است؟ مسلما اینطور نیست. ادامه مطلب...

مطالب قدیمی‌تر »


facebook
توضیح شما
توضیح شما
توضیح شما
آماربازدید
بازدید امروز: 32
بازدید دیروز : 8

بازدید کل : 156331

آرشیو

 

آخرین مطالب ارسالی

 

وبگاه تحلیلی اصلاح طلب